Spekulatív kereskedő
Online jövedelem szakértő
Sorozatvállalkozó

a @budillionaire alapítója

“Számtalan embert látok, akiknek minden lehetőségük megvan arra, hogy sikeresek és gazdagok lehessenek, de mégsem azok.
A probléma forrása, hogy hiányzik a tudásuk, amivel olyan életet élhetnének, amilyet megálmodtak maguknak.
Ezeket az információkat nem tanítják meg nekik sem az iskolákban a tanáraik, sem pedig otthon a szüleik, így megfelelő tudás nélkül képtelenek kitörni a középszerűségből.

A szenvedélyem és a hobbim a tanulás és a fejlődés, az új információk megszerzése és azok alkalmazása, az oxigénem és motivációm pedig az emberek életére gyakorolt pozitív hatásom, amit a tudásom megosztásával érek el.
A legboldogabbá az tesz, hogy segíthetek az embereknek megvalósítani a céljaikat és láthatom a sikereiket, melyeket a tanácsaim megfogadása miatt értek el.

A célom az, hogy igazi változást hozzak az emberek életébe!
Segíteni akarok nekik, hogy győzzenek az élet játékában.
Segíteni akarok nekik, hogy sikeresek legyenek minden területen.
Segíteni akarok, hogy egy boldog életet éljenek, melynek minden percét élvezik.

Ez az amit igazán szeretek.
Ez az ami motivál engem.
Pozitív változást hozni az emberek életébe a tudásom által és motiválni őket arra, hogy 100%-osan kihasználják a bennük rejlő összes potenciált!”

Dávid jelenleg 12 bevételi forrással rendelkezik a helyfüggetlen, online vállalkozásai és befektetései révén, melyek együttesen 7-számjegyű passzív jövedelmet termelnek neki.

Egy igazi “Építész” (INTJ), aki folyamatosan olyan üzleteket épít fel a nulláról, melyek helyfüggetlenek és korlátlanul skálázhatók, teszi ezt azzal a céllal, hogy értéket adhasson az embereknek.

Egyedül építette fel a @budillionaire márkáját, mely révén emberek tízezreit segíti hozzá napi szinten a helyes gondolkodásmódhoz és ad nekik tanácsokat a boldog, sikeres és gazdag élethez.

Egyedül építette fel az online vállalkozásait a hobbijai köré, melyeknek hála anyagi függetlenné vált és a saját szabályai szerint élhet egy boldog életet a mókuskeréken kívül.

Dávid motivációját az emberek életére gyakorolt pozitív hatása jelenti, az egyetlen dolog ami élteti, hogy minél több életet változtathasson meg.

Huszonéves korára elérte az anyagi függetlenséget, mára pedig az a célja, hogy másokat segítsen hozzá ehhez a páratlan életstílushoz.

Budai Dávid életútja

Dávid Gyöngyösön született és nőtt fel, gyermekkora pedig hasonlóan alakult, mint bármelyik másik normális emberé.
Szerető, ön-alkalmazotti családban nőtt fel, így a vállalkozói szemléletet nem sikerült elsajátítania gyermekkorában.

#1 FORDULÓPONT - Pénzügyi szemléletmód / Szabad élet

Középiskolai éveiben, 16 évesen jött az első fordulópont az életében, amikor egy barátja ajánlotta neki elolvasásra Robert Kiyosaki könyvét, melynek a címe: Gazdag Papa Szegény Papa.

A könyv elragadta Dávidot, ugyanis felnyitotta a szemét, hogy mit csinál az emberek többsége és miért nem sikeresek azok.
Megtanulta azt, hogy az alkalmazotti élet a mókuskerékről szól, és teljesen máshogyan kell bánni a pénzzel, mint ahogyan a többség teszi, teljesen máshogyan kell gondolkodni és a célnak egy szabad és boldog éleletet kell felállítani magunk elé.

Dávid a könyv hatására tudta, hogy ő nem akar alkalmazott lenni, nem akarja az idejét eladni másoknak, így egy szabad életet tűzött ki magának és vállalkozóként látta a jövőjét.

Hogy vállalkozást tanulhasson, az Általános Vállalkozási Főiskolára jelentkezett, ám hamar rájött, hogy a főiskola csak alkalmazottat fog belőle nevelni, nem pedig szabad és sikeres embert, így egy év után otthagyta az iskolát, hogy a saját lábaira álljon.

A főiskola első évében megkereste őt egy független pénzügyi tanácsadócég, az OVB, mely karrierlehetőséget ajánlott számára.
Igent mondott a lehetőségre, mert tudta, hogy ebből is tanulni fog és fejlődni általa.
A 2 éves OVB-s karrierje alatt egy 14 főből álló csapatot épített fel, tanult az értékesítésről, a kommunikációról, az emberekről és még végzettséget is adott számára.

Roberttől megtanulta, hogy a gazdag emberek a pénzüket dolgoztatják, így a tanácsadói karrierje első hónapjaiban elvégzett egy devizakereskedői tanfolyamot és teljesen beleszeretett ebbe a szakmába.
Célul tűzte ki, hogy a devizakereskedésből akar megélni és mindent annak vetett alá, hogy tőkét szerezzen és tudást, hogy sikeres lehessen, mert ezáltal függetlenné tud válni, ami a célja volt.

A tanácsadói karrierje utolsó heteiben egy újonnan induló MLM cég, a Kyäni egy képviselője kereste meg, hogy építsen náluk csapatot.
Remek lehetőséget látott benne, hiszen egy új szereplőről volt szó a piacon és aki egy hálózatépítő cég indulásakor csatlakozik és sokat dolgozik, annak kifizetődik a munkája.

Ennek kapcsán volt egy tárgyalása a gyöngyösi Generali Biztosító igazgatójával, aki meglátta Dávidban a csapatépítői képességeit és egy ügynökségvezetői állást ajánlott neki.
Dávid élt a lehetőséggel és elfogadta az ajánlatot.

Mivel egy alkalmazotti, bár viszonylag kötetlen munkáról volt szó, így nem volt maradéktalanul elégedett Dávid, úgy érezte egy picit bedarálta őt a rendszer és életében először egy 8 órás munkahelye lett.
Ez nem is tartott sokáig, fél év után otthagyta a biztosítót és főállású devizakereskedőnek mondhatta magát, aki otthonról dolgozott szabad emberként, nem felelve senkinek.

A devizakereskedői karrierről bővebben

2010-ben, amikor megismerkedett a devizakereskedéssel, egyetlen dolgot tudott: mindent meg fog tenni azért, hogy ebből éljen meg, nem számít mibe kerül és mennyi időt kell rászánnia.

2012-ig több munkahelye is volt, amik egyetlen céllal kellettek neki: kezdőtőkét gyűjtsön a leendő devizakereskedői karrieréhez.
Kereskedett külföldről megrendelt termékekkel, dolgozott pénzügyi tanácsadóként, épített hálózatot MLM cégnél és volt ügynökségvezető is egy biztosítótársaságnál.

2012 nyarán elérkezett az idő: kilépett a vezetői pozícióban lévő alkalmazotti állásából, hogy 100%-ban a devizakereskedésre tudjon fókuszálni.

Ekkor még nem tudta, hogy élete egyik legkeményebb időszaka következik.

Mivel nem volt munkából származó bevételi forrása és egyedül a devizakereskedésre támaszkodhatott, ezért egy hatalmas mentális teher zuhant a vállaira.
Az erőltetett pénzcsinálás nem vezetett sikerre, ráadásul még tapasztalattal sem rendelkezett, hiszen az ezt megelőző két évben nem tudott rá koncentrálni, így tovább folytatta a külföldről rendelt termékek hazai értékesítését.

Volt amikor mindössze 80 ezer forint volt a bankszámláján megélhetésre, mert a többi pénze árukészletben állt, illetve a devizakereskedési brókerszámláján.

Az “egyik napról a másikra” sikeressé váláshoz 3 év kőkemény, alázatos munkára volt szüksége, amikoris minden egyes nap reggel 9-től este 22-ig tanulta, gyakorolta, tesztelte és fejlesztette a stratégiáit.
Ez a nap 2015-ben jött el, amikor megvalósította azt, hogy kizárólag a devizakereskedésből származó bevételeiből tartotta el magát.

#2 FORDULÓPONT - Személyiségfejlődés

Dávid életében a második fordulópont 2013-ban jött el, amikor önfejlesztés céljából beregisztrált az Instagramra.

Olvasott előtte egy cikket a “Rich Kids of Instagram”-ról, ahol sikeres, gazdag fiatalok mutatják meg életüket képek formájában és úgy döntott beregisztrál azzal a céllal, hogy olyan embereket kövessen, akik azt az életet élik, amit ő is akar és tanulhasson tőlük, hogyan érhető ez el.

Ekkoriban kezdtek el terjedni az angol nyelvű személyiségfejlesztő oldalak is és lettek jelen amerikai üzletemberek és dollármilliomos vállalkozók a platformon, akik ezen keresztül osztották meg a tudásukat.

Dávid naponta több órát Instagramozott és ezalatt az órák alatt vette magát körbe pozitivitással, motivációval és szippantotta magába sikeres emberek tudását és gondolkodásmódját.
Ekkor megtanulta, hogy azzá válunk, akikkel a legtöbb időnket töltjük, így tudatosan szüntetett meg minden olyan dolgot, ami nem vitte előre a céljai felé és növelte azokat, amik előre vitték.

Rájött arra, hogy olyanoktól kell tanulnia, akik ott tartanak, ahová ő tart, így online vette körbe magát sikeres vállalkozókkal és gazdag üzletemberekkel.

2013 óta azóta is folyamatosan tanul a nap jelentős részében, és egyetlen dolgot tart szem előtt: azt, hogy folyamatosan fejlődjön és jobbá váljon ma, mint tegnap volt!
Ez a szenvedélyévé vált, amit az egyik legkifizetődőbb hobbijának tart.

2014-ben úgy döntött, hogy ő is létrehoz egy hasonló oldalt, amivel másokat segíthet, így egy angol nyelvű motivációs és személyiségfejlesztő Instagtam oldalt hozott létre, melyet néhány hónap alatt 50 ezer ember kezdett el követni.

#3 FORDULÓPONT - 4 órás munkahét

A harmadik fordulópont 2016-ban jött el számára, amikor a hobbijára és az érdeklődési körére építve létrehozta a @budillionaire nevű motivációs és személyiségfejlesztő Instagram oldalát, amin keresztül magyar nyelven látja el tanácsaival a követőit, írásban és videók formájában egyaránt.

Az oldal kapcsán egyre többen érdeklődtek tőle, hogy mivel foglalkozik és hogyan tanulhatnák meg ők is a devizakereskedés általi jövedelemszerzést.

Dávid ebben az időszakban olvasta el Tim Ferriss könyvét, amelynek a címe a 4 órás munkahét, mely egy újabb üzleti személetmódot adott neki és megtanulta belőle, hogy egy olyan vállalkozást kell felépítenie, ami automatizált és ezáltal passzív jövedelemhez juttatja őt.

A könyv, és a követőinek tanulási vágyának hatására 2017-ben létrehozta saját videós oktatóanyagait és az egyedülálló napi szintű Forex Mentor-programját, hogy ezzel segítse hozzá a céljaikhoz azokat az embereket, akik a devizakereskedésből szeretnének bevételhez jutni.

Tudta, hogy ez az új vállalkozás egy remek passzív bevételi forrás lehet, ha komolyabban kezdi el csinálni, ezért elkezdte tanulni az online marketinget, az e-kereskedelmet, az értékesítést, a Facebook hirdetéseket, az emberi pszichológiát és minden egyéb olyan dolgot, ami egy jövedelmező online vállalkozásnak az alapjait jelenti.

Egy olyan területet ismert meg ekkor, amivel ezelőtt nem volt kapcsolata és azonnal beleszeretett.

Mivel a devizakereskedés mellett bőven volt ideje új területek megismerésére, ezért szenvedélyesen kezdte tanulni az online vállalkozások minden szegmensét és hatalmas tudásra tett szert benne.

Ugyanolyan szenvedélyévé vált ez a terület, mint évekkel azelőtt a devizakereskedés.

Dávid felismerte, hogy ez az amire mindig is vágyott, ez adja meg neki azt a 100%-os szabadságot és automatizált jövedelmet, amit gyermekkorában Robert könyvéből megtanult és célul tűzött ki magának.

Huszonévesen már szabadnak, boldognak és függetlennek mondhatta magát, ugyanis 2018-ra felépített önerőből egy automatizált online vállalkozást a hobbija köré, melynek hála anyagi függetlenné vált és a saját szabályai szerint élhet egy boldog életet a mókuskeréken kívül, pont amilyet tinédzserként megálmodott magának.

MOTIVÁCIÓJA

Boldogságának alappillére a követőitől és a tanítványaitól származó visszajelzések, amik azt mutatják neki, hogy ezrek életét sikerült pozitív irányba segítenie a tanácsai és a javaslatai által.

Dávid úgy gondolja, hogy a siker nem pénzben mérhető, hanem abban, hogy hány ember életére van pozitív hatással, és szinte missziójának érzi, hogy a lehető legtöbb embernek segítsen elérnie az álmai életét.

Célja az, hogy tovább folytassa azt, amit elkezdett és megossza minden tudását azokkal, akik fejlődni akarnak és a boldog, sikeres és jó életet akarják elérni.