Kedves Cégvezető!

Céges vásárlás esetén csak banki átutalással vásárolhatod meg “Az alapoktól a profizmusig” kereskedési kurzust.

Utalási adatok:
Név: Budillionaire Invest Kft.
Számlaszám: 11703051-21456925
Tandíj: 99 970 Ft (ÁFA-val)
Közlemény: az email címed.

Kérlek emailben küldd el a számlázási adataidat (cégnév, adószám, székhely) az info@davidbudai.com címre és válaszban megkapod a tanulói felülethez szükséges bejelentkezési adataidat.

Gratulálok a döntésedhez, bízom a közös munka eredményességében!

Üdvözlettel,
Budai Dávid

***Dávid egy profi devizaspekuláns. Az ő eredményei és a mentoráltjai eredményei nem jelentenek garanciát arra, hogy te is pénzt fogsz keresni. Kereshetsz többet, kevesebben vagy veszíthetsz is.***

Az videókban és leírásban bemutatott stratégiák, elemzések, kommentárok kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem minősülnek értékpapír, vagy egyéb befektetési eszköz vásárlására, eladására való felhívásnak.

Kockázati figyelmeztetés
A Contracts for Difference (CFD-ek) összetett pénzügyi termék, a kereskedése fedezet alapján történik. A CFD-kereskedés magas kockázattal jár, mivel a tőkeáttétel nem csak az Ön javára, hanem az Ön kárára is dolgozhat. Ebből kifolyólag a CFD nem mindenki számára ideális, hiszen a befektető a teljes befektetett tőkéjét is elveszítheti. Nem ajánlott annál többet kockáztatnia, mint amennyit kész elveszíteni. A kereskedés megkezdése előtt fontos, hogy figyelembe vegye a fennálló veszély lehetőségét, a befektetési céljait, saját tudását és tapasztalatát. A korábbi CFD-s teljesítményből nem vonható le következtetés a jövőbeli eredményekkel kapcsolatban.