Neked is eleged van abból, hogy a kripto befektetéseiddel csak bukni tudsz ebben az idöszakban?

Aki befektetőként van jelen a piacon, azt most kellemetlenül érinthette a visszaesés, ha nem volt eléggé résen, mert az eddig szerzett profitja odaveszhetett.

Aki viszont spekulánsként van jelen a piacon – ahogyan én és a diákjaim – azok az árfolyamok eséséből is képesek profitálni, így nem számít, hogy éppen szárnyal vagy zuhan az árfolyam, mi kihasználjuk a piac lehetőségeit és profitálunk belőlük.

Nem volt ez másként most sem!

A BNB/BUSD árfolyamának az esésére spekuláltam és kevesebb, mint 2 nap alatt, a kockáztatott összeg 23-szorosát kerestem meg!

Ismerd meg ingyenesen azt a deviza és kriptovaluta kereskedési stratégiát, amelynek köszönhetően mind az emelkedésből, mind az esésekből profitálni tudsz!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Íme néhány mentorált eredmény az elmúlt időszakból:

Íme néhány mentorált eredmény az elmúlt időszakból:

Ismerd meg ingyenesen azt a kereskedési stratégiát, amelynek ezeket az eredményeket köszönhetjük!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

***Dávid egy profi devizaspekuláns. Az ő eredményei és a mentoráltjai eredményei nem jelentenek garanciát arra, hogy te is pénzt fogsz keresni. Kereshetsz többet, kevesebben vagy veszíthetsz is.***

Az videókban és leírásban bemutatott stratégiák, elemzések, kommentárok kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem minősülnek értékpapír, vagy egyéb befektetési eszköz vásárlására, eladására való felhívásnak.

Kockázati figyelmeztetés
A Contracts for Difference (CFD-ek) összetett pénzügyi termék, a kereskedése fedezet alapján történik. A CFD-kereskedés magas kockázattal jár, mivel a tőkeáttétel nem csak az Ön javára, hanem az Ön kárára is dolgozhat. Ebből kifolyólag a CFD nem mindenki számára ideális, hiszen a befektető a teljes befektetett tőkéjét is elveszítheti. Nem ajánlott annál többet kockáztatnia, mint amennyit kész elveszíteni. A kereskedés megkezdése előtt fontos, hogy figyelembe vegye a fennálló veszély lehetőségét, a befektetési céljait, saját tudását és tapasztalatát. A korábbi CFD-s teljesítményből nem vonható le következtetés a jövőbeli eredményekkel kapcsolatban.