A szkepticizmustól a multimilliós jövedelemig

A szkepticizmustól a multimilliós jövedelemig

Új terület számodra a devizakereskedés?

6 részes videós minikurzusomból részletesen megismerheted ezt a vállalkozást!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Az alapoktól a profizmusig

2010 óta megszerzett devizakereskedési és 2017 óta megszerzett mentorálási tapasztalataimra alapozva megalkottam egy olyan oktatási rendszert, amellyel az alapoktól építelek fel a profi kereskedő szintjéig.

Olvasd el a részleteket:

Kérdésed van?
Segítek!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire itt nem kaptál választ, akkor írj e-mailt az info@davidbudai.com címre, vagy keress az Instagramon @budillionaire néven.
Örömmel segítek! 🙂

Budai Dávid

Budai Dávid

***Dávid egy profi devizaspekuláns. Az ő eredményei és a mentoráltjai eredményei nem jelentenek garanciát arra, hogy te is pénzt fogsz keresni. Kereshetsz többet, kevesebben vagy veszíthetsz is.***

Az videókban és leírásban bemutatott stratégiák, elemzések, kommentárok kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem minősülnek értékpapír, vagy egyéb befektetési eszköz vásárlására, eladására való felhívásnak.

Kockázati figyelmeztetés
A Contracts for Difference (CFD-ek) összetett pénzügyi termék, a kereskedése fedezet alapján történik. A CFD-kereskedés magas kockázattal jár, mivel a tőkeáttétel nem csak az Ön javára, hanem az Ön kárára is dolgozhat. Ebből kifolyólag a CFD nem mindenki számára ideális, hiszen a befektető a teljes befektetett tőkéjét is elveszítheti. Nem ajánlott annál többet kockáztatnia, mint amennyit kész elveszíteni. A kereskedés megkezdése előtt fontos, hogy figyelembe vegye a fennálló veszély lehetőségét, a befektetési céljait, saját tudását és tapasztalatát. A korábbi CFD-s teljesítményből nem vonható le következtetés a jövőbeli eredményekkel kapcsolatban.