Automatizált jövedelem építés online vállalkozások által

Derítsd ki, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb helyfüggetlen vállalkozás, amely automatizált jövedelemáramlást biztosít számodra!

Automatizált jövedelem építés online vállalkozások által

Derítsd ki, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb helyfüggetlen vállalkozás, amely automatizált jövedelemáramlást biztosít számodra!

Az új pénznem az idő és a mobilitás

Az új pénznem az idő és a mobilitás

Hiszek abban, hogy élni jöttünk a világra, nem pedig létezni, márpedig aki az ideje eladásából szerez aktív jövedelmet, sosem fog szabad és független életet élni.

A legfontosabb dolog az idő felszabadítása, és a jövedelemáramlás automatikussá tétele, hogy azzal foglalkozhass az időd túlnyomó többségében, amiben örömödet leled.

Ahhoz, hogy valóban elérd a szabadságot, elengedhetetlen, hogy kivond saját magadat az üzleti folyamatokból.

Teljesen sosem fogod tudni magad kivonni, ugyanakkor egy virtuális asszisztens vagy egy automatizált rendszer óriási segítséget jelenthet.

Az összes anyagi függetlenséget biztosító üzleti modell megkövetel legalább egyet a két dolog közül:

  • Pénzügyi befektetés
  • Időbeli befektetés

Nem tudsz automatizált jövedelmet kiépíteni anélkül, hogy a kettő közül legalább egyiket ne fektetnéd be.

A jó hír, hogy számos üzleti modell közül választhatsz, így a jelenlegi lehetőségeidhez mérten tudsz választani olyan módszert, ami által elérheted a mókuskeréken kívüli életet.

Mindezt 100%-ban online, helyfüggetlenül olyan vállalkozások által, melyek a szabadságot garantálják neked és globális szintre skálázhatók, azaz nincsenek korlátok közé szorítva.

Most olyan kiszervezésre vagy automatizálásra épülő online üzleti modelleket ismerhetsz meg, melyek ha fel vannak építve, olyan automatikus jövedelemáramlást biztosítanak számodra, melyek nem igénylik minden éber órádat.

Nem azért születtünk, hogy számlákat fizessünk aztán meghaljunk.

Milyen online üzleti modellek vannak?

e-kereskedelem

Fizikai termékekkel való kereskedelem, saját webshopban vagy más online piactereken, nemzeti vagy nemzetközi szinten.

Alkategóriák:
Saját gyártású termékek, White label üzleti modell, Amazon FBA – Wholesale, Dropshipping, Print on Demand, stb.

 

l

információs termék

Információs termékek azok a digitális termékek, melyeket csak egyszer kell létrehoznod és végtelen számban sokszorosíthatod, nemzeti vagy nemzetközi szinten.

Alkategóriák:
Online tananyagok, Ebook-ok, Szoftverek, Zene, Stock fotók, stb.

 

tőkepiaci befektetés

A rendelkezésre álló pénzed dolgoztatod és fekteted be cégekbe vagy gazdaságokba, nemzeti vagy nemzetközi szinten.

Alkategóriák:
Részvény osztalék, Carry trade, Rövidtávú spekulatív befektetések, Hosszabb távú befektetések, Kötvény kamatok, stb.

 

online networking

Egy már kész, felépített és bizonyítottan működő “lépésről-lépésre” rendszert kapsz kézbe, miközben a legjobb üzleti iskolában veszel részt díjmentesen.
Passzív jövedelmet biztosít számodra, ha új személyekkel bővíted a csapatod.

 

affiliate marketing

Partnerprogramnak nevezzük azt az online reklámozási
módszert, amikor egy terméket vagy szolgáltatást árusító partner jutalékot ajánl fel olyan partnerek számára, akik vevőket közvetítenek felé.
Sem fizikai, sem információs saját termékkel nem kell rendelkezned.

 

Derítsd ki melyik online üzleti modell illik hozzád személyre szabottan!

Mivel minden ember más beállítottságú, más anyagi helyzettel rendelkezik, máshogyan viszonyul az emberekhez, más a kockázatvállalása és a nyelvtudása, így nincs olyan üzleti modell, amelyik mindenkinek megfelelne.

Az automatizált jövedelem kvíznek a segítségével kiderítheted, hogy melyik üzlet illik leginkább a személyiségedhez és a jelenlegi helyzetedhez.

A kvíz teljesen anonim, melynek kitöltése után azonnal megkapod az eredményt részletesen kifejtve.

Láss hozzá!

Miért hallgass Dávidra?

Dávid jelenleg 9 bevételi forrással rendelkezik a 4 helyfüggetlen, online vállalkozása és befektetései révén, melyek együttesen 7-számjegyű passzív jövedelmet termelnek neki havonta.

Egy igazi “Építész” (INTJ), aki folyamatosan olyan üzleteket épít fel a nulláról, melyek helyfüggetlenek és korlátlanul skálázhatók, teszi ezt azzal a céllal, hogy passzív jövedelmet termeljenek neki.

Dávid motivációját az emberek életére gyakorolt pozitív hatása jelenti, az egyetlen dolog ami élteti, hogy minél több életet változtathasson meg.

Huszonéves korára elérte az anyagi függetlenséget, ma pedig az a célja, hogy másokat segítsen hozzá ehhez a páratlan életstílushoz.

Kérdésed van?
Segítek!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire itt nem kaptál választ, akkor írj nekem e-mailt az info@davidbudai.com címre, vagy keress az Instagramon @budillionaire néven.
Örömmel segítek! 🙂

Budai Dávid

Budai Dávid