Neked van terved a válságra?

“Nyakunkon a válság” címmel jelent meg a napokban egy cikk az Indexen és egyre többet lehet olvasni, hallani a közelgő piaci összeomlásról, így én is írok erről.

A fő kérdésem az, hogy neked mik a terveid, ha beüt a krach?

Mi lesz veled akkor, ha alkalmazott vagy és a cégek építik le a munkaerejüket, mert visszaesik a kereslet a termékeik iránt, így költségeket kell csökkenteniük?

Mi lesz veled akkor, ha vállalkozó vagy és az embereknek meg kell húzniuk a nadrágszíjat, mert elveszítik a munkahelyüket, így nem veszik meg a termékeidet?

Mi lesz veled akkor, ha influencer vagy és a cégeknek nem lesz pénzük arra, hogy megfizessék a posztjaidat, mert nem lesznek vásárlóik, akikből finanszírozni tudnák a marketinget?

Mi lesz veled akkor, ha kereset nélküli diák vagy, aki a szülei pénzén él, de nem lesz a szüleidnek pénze arra, hogy támogassanak téged?

Nekem van tervem a válságra.

Hogy őszinte legyek én várom a válságot.

Nem azért, mert rosszat akarok az embereknek, hanem azért mert változást hoz és lehetőségeket szül.

Az emberek egy válság után sokkal megfontoltabban fogják költeni a pénzüket, nem fogják olyan eszeveszetten szórni mindenféle haszontalan dologra, mint ahogyan jelenleg teszik.

Tanulni fognak a fájdalmakból, a veszteségekből és ez hosszútávon jó lesz nekik még akkor is, ha rövidtávon fájni fog.

Továbbá azért is várom az összeomlást, mert az emberek szabadulni fognak az ingatlanjaiktól és a cégeiktől, így nagy lesz a kínálat és kicsi lesz a kereslet ezekre, hiszen a legtöbb embernek nem lesz pénze vásárolni.

Emiatt az árak be fognak zuhanni, a negyedét sem fogják érni a jelenlegi értéküknek, ez pedig azt jelenti, hogy a befektetésre szánt megtakarításom a négyszeresét fogja érni a jelenlegi értékének.

Jelenleg agresszívan megtakarítok és fogom vissza a kiadásaimat azért, hogy elkölthessem az összes pénzem olyan eszközökre, amik mégtöbb pénzt termelnek nekem akkor, amikor az árak bezuhannak.

A válság alatt a bevételeim tovább fognak növekedni a devizakereskedésnek köszönhetően, hiszen a piac kellőképpen volatilis lesz és kis túlzással annyi pénzt vehetünk ki belőle, amennyit csak akarunk.

A kereskedésnek köszönhetően nem kell a megtakarításaimat felélnem így elkölthetem azt olyan értékét növelő eszközökre, amik nagyon alulértékeltek lesznek és magas passzív jövedelmet fognak nekem termelni akkor, amikor véget ér a válság.

Megtanultam, hogy akkor kell félni, amikor az emberek kapzsik és akkor kell kapzsinak lenni, amikor az emberek félnek.

Jelenleg az emberek kapzsik.

Luxusautókat vásárolnak, szórják a pénzüket a legdrágább cipőkre, órákra, italokra, tehát olyan dolgokra, amiknek az értékük folyamatosan csökken.

Ez a pénzügyi intelligenciájuk hiányosságára vall, hiszen a gazdag emberek olyan dolgokra “szórják” a pénzüket, amik mégtöbb pénzt termelnek nekik, majd a nyereséget visszaforgatják, hogy újabb jövedelmet termelő eszközöket vásároljanak belőle.

Szóval?

Mi lesz veled, ha összeomlik a világ?

Mi lesz veled, ha hónapokon keresztül nem lesz bevételed?

Neked mik a terveid?

Azt hiszem itt az idő, hogy megtanuld azt a válságálló vállalkozást a devizakereskedés révén, ami jövedelemmel fog neked szolgálni akkor, amikor nem lenne más lehetőséged arra, hogy pénzhez juss.

Csatlakozz a mentoráltjaim közé most, vagy szenvedj akkor, amikor beüt a krach.

A döntés a tiéd.

Nézd meg a hét legsikeresebb kereskedését

Szerdán a DAX-on 4 db eladási pozíció eredményezte a hét kimagasló eredményét, melyek a kockáztatott összeg 22-szeresét eredményezték 4 óra alatt, ami 178 ezer forintos órabérnek felel meg.

A pozíciók nyitásánál és managelésénél az FJ-Stratégiáim szabályai szerint jártam el.

A stratégiákat az Online Videótananyagom és a Mentorálásom által Te is képes lehetsz elsajátítani!

Ha hasonló eredményeket szeretnél, katt: