Lépj ki a napi 8-10 órás robotból!

Tudom milyen alkalmazottnak lenni, amikor a napsütéses strandidőben egy néhány négyzetméteres szobában kell mások utasításait követned és közben sóvárogsz egy olyan élet felé, melynek minden percét te osztod be a kedved szerint.

16 éves korom óta a szabad élet volt a fő célom, ezért 2010-ben elkezdtem tanulni a devizakereskedést.

2015-ben kiléptem általa a mókuskerékből és a világ legcsodásabb helyeiről dolgozhattam már a helyfüggetlen munkámnak hála.

2017 óta utat mutatok másoknak is a szabad és gazdag élet felé, melynek első lépéseit a Devizakereskedési minikurzusból ismerheted meg.

Ismerd meg a történetem, hogyan váltam kőműves segédmunkásból multimilliomos tréderré.

Ismerd meg a mentoráltjaim történetét, hogyan léptek ki a napi 8-10 órás robotból és valósították meg a céljaikat azáltal a devizakereskedési stratégia által, amit szintén megismerhetsz a minikurzusból most INGYENESEN!

Nézd meg azonnal a 6 részes devizakereskedési minikurzus első részét!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Tapasztalatok nélkül kezdték, ma ebből élnek

A helyfüggetlen életmód

Dubai, Miami Beach, New York, Mexico, Ibiza stb.

Ismerd meg ingyenesen azt a devizakereskedési stratégiát, melynek köszönhetően már számos mentoráltam hagyta maga mögött a 8 órás robotot!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

***Dávid egy profi devizaspekuláns. Az ő eredményei és a mentoráltjai eredményei nem jelentenek garanciát arra, hogy te is pénzt fogsz keresni. Kereshetsz többet, kevesebben vagy veszíthetsz is.***

Az videókban és leírásban bemutatott stratégiák, elemzések, kommentárok kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem minősülnek értékpapír, vagy egyéb befektetési eszköz vásárlására, eladására való felhívásnak.

Kockázati figyelmeztetés
A Contracts for Difference (CFD-ek) összetett pénzügyi termék, a kereskedése fedezet alapján történik. A CFD-kereskedés magas kockázattal jár, mivel a tőkeáttétel nem csak az Ön javára, hanem az Ön kárára is dolgozhat. Ebből kifolyólag a CFD nem mindenki számára ideális, hiszen a befektető a teljes befektetett tőkéjét is elveszítheti. Nem ajánlott annál többet kockáztatnia, mint amennyit kész elveszíteni. A kereskedés megkezdése előtt fontos, hogy figyelembe vegye a fennálló veszély lehetőségét, a befektetési céljait, saját tudását és tapasztalatát. A korábbi CFD-s teljesítményből nem vonható le következtetés a jövőbeli eredményekkel kapcsolatban.