Otthonról végezhető jövedelemforrás bizonytalan gazdasági helyzetekben is!

2020 tavasza kihívásokkal teli időszak volt sokak számára.

Utazási tilalmak, kijárási korlátozások, karantén, ezáltal tönkrement vállalkozások és elvesztett munkahelyekbizonytalan jövőkép és megannyi jövedelem nélkül marad ember.

Ha valamit tanított nekem a tavaszi járványhelyzet az az, hogy biztonságban vagyok.

Biztonságban vagyok, mert nincs munkahelyem, amit elveszíthetnék.
Biztonságban vagyok, mert a jövedelem nem külső tényezőktől függ.
Biztonságban vagyok, mert a devizakereskedés bizonyítottan válságálló!

Miközben az emberek többségének csökkent a bevétele, addig a mentoráltjaimmal elképesztő eredményeket könyvelünk el hétről hétre – otthonról.

Néhány eredmény az elmúlt hónapokból:

Néhány eredmény az elmúlt hónapokból:

Ismerd meg ingyenesen azt a válságálló kereskedési stratégiát, amely stabil jövedelmet biztosíthat számodra a bizonytalan gazdasági helyzetekben is!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

***Dávid egy profi devizaspekuláns. Az ő eredményei és a mentoráltjai eredményei nem jelentenek garanciát arra, hogy te is pénzt fogsz keresni. Kereshetsz többet, kevesebben vagy veszíthetsz is.***

Az videókban és leírásban bemutatott stratégiák, elemzések, kommentárok kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem minősülnek értékpapír, vagy egyéb befektetési eszköz vásárlására, eladására való felhívásnak.

Kockázati figyelmeztetés
A Contracts for Difference (CFD-ek) összetett pénzügyi termék, a kereskedése fedezet alapján történik. A CFD-kereskedés magas kockázattal jár, mivel a tőkeáttétel nem csak az Ön javára, hanem az Ön kárára is dolgozhat. Ebből kifolyólag a CFD nem mindenki számára ideális, hiszen a befektető a teljes befektetett tőkéjét is elveszítheti. Nem ajánlott annál többet kockáztatnia, mint amennyit kész elveszíteni. A kereskedés megkezdése előtt fontos, hogy figyelembe vegye a fennálló veszély lehetőségét, a befektetési céljait, saját tudását és tapasztalatát. A korábbi CFD-s teljesítményből nem vonható le következtetés a jövőbeli eredményekkel kapcsolatban.