Mentorált történetek

Mentorált történetek

Legyél Te a következő sikersztori!

2010 óta megszerzett devizakereskedési és 2017 óta megszerzett mentorálási tapasztalataimra alapozva megalkottam egy olyan oktatási rendszert, mellyel az alapoktól építelek fel téged a profi kereskedő szintjéig.

A mentorálásom által biztos kezekben leszel akkor is, ha tapasztalatok nélkül vágsz bele!

Egy vélemény az oktatási rendszerről:

“Eleinte, mikor ismerkedtem a devizakereskedés fajtáiról és módjairól, az összes többi tréner közül a Dávidé tetszett a legjobban.
Kezdetben egyik trédernek sem tudtam hinni, elvégre miért is akarnák megtanítani másoknak a sikeres kereskedést, a működő stratégiákat átadni másoknak.

Egyes trénerek tőzsdei vacsorákat rendeznek méregdrága árakon és inkább a pénz motiválja őket, mint sem hogy az ember személyiségére helyeznék a hangsúlyt és valóban lehessen rájuk számítani mikor szükség van a kérdések megválaszolására.
Dávid mentorálása nem ilyen!
Az internetes “Budillionaire FX University” küldföldről való oktatásomban is nagy szerepet tudott segíteni.

Kezdetben nem így képzeltem el a videókat meg az oktatási rendszert, azonban kellemesen csalódtam az oktatási rendszerben és ezáltal gyorsabban és kreatívabban tudtam fejlődni a videók által, mintha rendezvényekről oktatásig kutattam volna a kereskedés pontos szabályba lépéseit, az elemzéseket.
Kezdőként kezdtem, sok dolog nem volt világos eleinte számomra, de amint többször ismételgettem a Dávid által elkészitett videókat, a szürkeállományom is több tapasztalattal rendelkeztem mint korábban.

Dávid tapasztalataihoz és stratégiáihoz képest az ár valóban eltörpül, ez a tudás a valóéletben működik és lehetőséget ad rá, hogy egyenes a mókuskerékből a gyorsítósávba léphessünk ki, ha az ember elég időt és energiát belefektet a forex kereskedésébe.
Ami igazán tetszett a napi videókban, hogy Dávid nem félti kimondani a véleményét, hol hibáztál, mit kelett volna inkább, mi lett volna a szabályos belépés.

Dávid valóban a fejlődésedet figyeli, sok jó tanáccsal ellát a kereskedések alatt.
Napi kérdéseket aznap megválaszolja neked az új YouTube-os videóiban, legkésőbb másnap, ha az aznapi videó már elkészült, de az biztos, hogy érdemes rá várni, mert kifizetődőek tudnak lenni a szavai és a tanácsai.
Mióta elkezdtem a deviza kereskedést, azóta a hétfői és a keddi napjaim lettek a legizgalmasabb, kihivásokkal várnak el.

Ha még veszteség is ér, a legjobb érzés, hogy tudom hogy másnap új lehetőség vár a trédelésre és lehetőségem van, hogy a hibáimat kitudjam javítani.
Dávid mellett a kereskedés alatt megfelelő kezekben és a legnagyobb biztonságban vagy, ha az ő csapatába akarsz csatlakozni, tartozni!
Kétségkívül tudom állitani, hogy egy új ajtó nyílik meg előtted, ha egy hajóban akarsz mellette evezni, megéri!
Hálásan köszönöm Dávid!” – B. Maximilian

***Dávid egy profi devizaspekuláns. Az ő eredményei és a mentoráltjai eredményei nem jelentenek garanciát arra, hogy te is pénzt fogsz keresni. Kereshetsz többet, kevesebben vagy veszíthetsz is.***

Az videókban és leírásban bemutatott stratégiák, elemzések, kommentárok kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem minősülnek értékpapír, vagy egyéb befektetési eszköz vásárlására, eladására való felhívásnak.

Kockázati figyelmeztetés
A Contracts for Difference (CFD-ek) összetett pénzügyi termék, a kereskedése fedezet alapján történik. A CFD-kereskedés magas kockázattal jár, mivel a tőkeáttétel nem csak az Ön javára, hanem az Ön kárára is dolgozhat. Ebből kifolyólag a CFD nem mindenki számára ideális, hiszen a befektető a teljes befektetett tőkéjét is elveszítheti. Nem ajánlott annál többet kockáztatnia, mint amennyit kész elveszíteni. A kereskedés megkezdése előtt fontos, hogy figyelembe vegye a fennálló veszély lehetőségét, a befektetési céljait, saját tudását és tapasztalatát. A korábbi CFD-s teljesítményből nem vonható le következtetés a jövőbeli eredményekkel kapcsolatban.